O reteta pentru o silueta de vis! Piept de pui cu smantana si ciuperci

Daca perfectiunea unei femei se traduce si prin modul in care arata, azi va vom prezenta o reteta care va ajuta sa va pastrati silueta mult dorita: piept de pui cu smantana si ciuperci.Este o reteta foarte simpla, fara prea multa grasime si evident delicioasa. Pentru a reduce numarul de calorii va recomand sa indepartati intotdeuna pielita de pe pieptul de pui si sa folositi smantana cu un procent mai mic de grasime.

Ingrediente necesare:

  • 1 piept de pui mai mare (fara piele)
  • 300 grame smantana
  • o cutie de ciuperci (400 grame)
  • 2 linguri de faina
  • o ceapa
  • 2 linguri ulei
  • cimbru, 2 foi de dafin, patrunjel
  • sare, piper


Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui in bucati potrivite, pe care le presarati pe ambele parti cu sare, piper si cimbru. Dupa aceea  puneti bucatile de piept la rumenit in putin ulei, pana prind o culoare aurie. Cand sunt gata, le scoateti pe un servetel de hartie pentru a se absorbi surplusul de ulei.Intre timp tocati ceapa marunt si puneti-o la calit in doua linguri de ulei impreuna cu ciupercile, sarea si piperul. Cand ceapa a devenit sticloasa,  adaugati bucatile de pui si apa cat sa acopere totul.Lasati sa fiarba 15 minute, dupa care adaugati 300 de grame de smantana, amestecate in prealabil cu cele 2 linguri de faina. Mai lasati sa fiarba inca 5 minute pentru a capata consistenta, dupa care opriti focul.

Pofta buna!