Pui la tigaie

Iata o reteta foarte gustoasa, nu foarte sofisticata, care impresioneaza  in primul rand prin modul in care arata dupa ce este gata.

Ingrediente:
600 g piept de pui
1 ardei gras verde
1 ardei gras rosu
4 rosii bine coapte
2 cepe
1 catel de usturoi
4 linguri ulei de masline
1 lingura pasta de ardei
1 lingura pasta de rosii
100 ml supa de pasare
100 ml vin rosu
1 lingurita zahar
cimbru verde
sare, piper

Mod de preparare:
Se spala carnea, se zvanta si se taie fasii subtiri. La fel se procedeaza cu ardeii curatati de seminte si nervuri. Se spala rosiile, se curate de pielite si se taie in patru. Cepele, curatate de coaja, se taie in opt, iar usturoiul se zdrobeste. Se rumenesc fasiile de carne pe toate partile, apoi se scot deoparte si in grasimea ramasa se calesc ceapa, usturoiul si ardeii. Se adauga pasta de ardei si rosii, supa de pasare, vin, zahar, cimbru, sare si piper, dupa gust. Se introduce carnea prajita si se lasa sa fiarba incet aproximativ 10 minute. Se serveste calda.