Cum sa slabesti intr-o saptamana

Acest articol este dedicat persoanelor care au cateva kilograme in plus si care nici nu practica activitate fizica. Daca esti una din acele persoane atunci acest articol a-ti este dedicat. Voi incerca sa va dau o serie de sfaturi de cum se poate slabi intr-o saptamana fara sa utilizati nici un produs sau dieta istovitoare.

cum sa slabesti

Daca ai cel putin 10 kilograme peste greutatea recomandata varstei si inaltimi tale si ai o viata sedentara, facandu-ti veacul pe canapea sau un fata calculatorului , atunci trebuie sa stii ca in corpul tau s-au acumulat multe lichide in exces ce pot fi eliminate in putin timp si fara efort schimband doar modalitatea de viata si planul alimentar.

Asa cum am spus la inceput pentru a sabi rapid trebuiesc eliminate lichidele in exces. Cum se face aceasta? Urmeaza aceste sfaturi pe o perioada de 7 zile si vei nota imediat o schimbare pe display-ul de pe cantarul tau. Nici o dieta exagerata sau radicala, nici un sacrificiu doar o serie de reguli de urmat:

  • bea multa apa, chiar si 4-5 litri pe zi, apa ajuta la eliminarea lichidelor in exces
  • fa activitate fiziva, alearga pentru 10 minute  sau mergi 30-40 de minute pe zi, in fiecare zi pe o perioada de 7 zile
  • mananca carne alba sau peste in fiecare zi, adaugand si legumele la aceasta mica dieta
  • elimina alcoolul
  • elimina carbohidrati din cina
  • nu bea numic altceva decat apa, naturala, deci fara sucuri si alte bauturi racoritoare
  • incearca sa fii intodeauna in miscare
Incearca aceste sfaturi si vei slabi usor si-ti va veni si dorinta de a continua avand in vedere ca nu sunt lucruri care constrang la ceva care te poate deranja sau la eforturi suplimentare decat sa urmezi un stil de viata sanatos.
m4s0n501